2013. október 26., szombat

Claudia Gray - Stargazer; Hourglass

Mit is mondjak... Ügye ez a két könyv az Evernigth második és harmadik része az ötből. Annyival tudnám jellemezni ezt a két részt (leginkább a hamradikat, mert sikerült könnyeznem a könyv miatt), hogy megbántam, hogy nem hoztam magammal vidékre a negyedik részét, az Afterlife-ot.
Reménykedtem benne, hogy Lucas és Biancka egy vámpír párként fognak tovább élni, de hát nem.... nem akarom lelőni a poént szóval a tartalmáról ennyit.
Amúgy meg az  vicces, hogy nagyon érződik a szerkesztő hangulatingadozásai, illetve fáradtsági szintje. Elég hangulat romboló tud  lenni, hogy az olvasó mindjárt az arcát tepé le a fejéről, annyira beleéli magát a történetbe, aztán arra kapja fel a fejét, hogy nem értelmes az a bekezdés, csak azért, mert egy idézőjel hiányzik két mondat között. Az ilyen szerkesztési hibákat leszámítva, nincs gond a könyvvel. Egyikkel sem. Sőt nekem annyira tetszik, hogy a +1-es könyvet megfogom venni és elolvasom, majd arról is írni fogok egy kis beszámolót. Amúgy meg a +1-es könyv Baltazarról szól. Remélem az is legalább annyira jó lesz, mint a sorozat :)
Erről ennyit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése