2012. augusztus 20., hétfő

Balaton 1-2. nap ^^

Fúúúú gyerekek nagy meglepetés volt a számomra, hogy a Balaton csak bokáig ér >< oké ha beljebb megyünk akkor mélyül meg minden de akkor is kicsit vicces :D

1. nap:
Nagyon sokat fürödtünk és nagyon jól éreztük magunkat, ettünk finom szendvicseket meg minden. Unoka öcsém kitalálta, hogy menjünk fel a gömb alakú kilátóba. Elindultunk, és amikor a sínekhez értünk nagyapám megkérdezte tőle, hogy tényleg fel akar oda menni, mert nagyon messze van. Mondta, hogy igen. Tényleg rohadt messze volt...x.x mondtuk is nővéremmel h b*zd meg Dodo >< Na mind1. felszenvedtük magunkat a lépcsőkön, aztán a gömbben én kijelentettem, hogy ez nagyon para mert ringott jobbra balra o.o szóval lementünk, aztán visszamentünk a házba ahol lakunk most. Nagyon szép csak ami bibi: kicsi konyha, kicsi fürdő, kicsi szoba, kicsi mellékszoba, de bezzeg a nappali az nagy. Na jó.. az is kicsi de nekem oly tök mind1, mert én sátorban alszom nővéremmel.

2. nap:
Ma is rohadt sokat fürödtünk, de papa vett finom péksütit: kakaós csiga, lekváros bukta és virslis croissant *O* kaja után fürödtünk megint a Balatonba aztán miután megszáradtunk elmentünk egy közeli étterembe :D nagyon finom volt az elő- és a főétel: előétel: mozzarellatál pirítóssal és paradicsommal,  főétel: rántott gomba fej rizzsel és tartármártással. A mozzarellatál k*rva finom volt, de a tartármártás már annyira nem :s De viszont az poén volt, hogy a rizs ilyen virág formájú kupacban volt ^^ Aztán este majd még elmegyünk este megnézni a tűzijátékot szóval:

Boldog Augusztus 20-át :D ^^<3


           

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése